Monday, 7 November 2011

test 123

farah a.k.a DATIN ... AKU LA 2...prasan d c2
smua geng pakat dok post mcm2 aku ja blum post pa lgi... sbb aku bru blik dri kmpung halaman ku PERLIS...
ari ni bru first time aku bkak blog kami ni... (buzy baca apa yg mmber lain dok mrapu)

ari ni ijan n san nak p shopping aku x leh join sbb... dah x da fulus.... duit habis shopping kat pdng bsar ... ahhh aku dah la ska shopping.. GRRRRRRRR geram x  leh join dpa....xpi klau aku join pun msti dpa asyik marah aku sbb dpa kta aku FUSSY....... mna ada.... aku bkn  fussy aku just cerewet skit ja.... ^. ^


 urm... stakat 2 ja kot nnti klau ada prkembangan lain aku ku post di sini...
B.T.W datin elly dok paksa aku meluah prasaan di sini...


PEACE OUT........... 

No comments:

Post a Comment