Thursday, 10 November 2011

story for today..

xdi ckgu pnggil aku , san , aliza sbb kmi trpilih nak jdi PENGAWAS...!!!
SAN n ALIZA stuju xpi aku kta kat ckgu aku nak fkir dlu but actually aku mmng x mau jdi pun ... x nak ahh next year aku nak serius dlm plajaraan aku.. STPM mnanti ... O_O
san dah ada pngalaman jdi pngawas aku plak x prnah jdi pngawas soo mls ahh...



 
ari ni slain dri brang jdi pngawas aku dpt brang nak p kem........ slpas di brain-wash oleh aliza, nomie n san .. akhirnya aku stuju....smua geng aku p wahhhhhhhhh msti GEMPAK pnya...

xpi ksian kat ili sbb kna paksa pi.. ahahha SORRY datin ili  : p
aku ngan aliza brsungguh2 p pjabat cri num bpk dia sbb nak sruh dia join....

aku blum prepare lgi nak bwk pa p sberang slama 4 ari 3mlm ....
ada aktiviti trun bendang.. @_@  aku dah la x biasa bt bnda2 mcm 2... xpi x pa bila lgi nak rsa trun bendang...



that's all for today

peace out.....

No comments:

Post a Comment